Kuopion seurakuntatalon toimintaa rajoitettu tulipalon vuoksi

Muut

Päivitys 21.6.2023 klo 16:45:

Toukokuun lopulla Kuopion pappilantalon alakerrassa  syttyneen palon aiheuttamat aineelliset vahingot ovat osoittautuneet lähinnä noki- ja savuvahingoiksi. Alakerran keittokomero, josta palo sai alkunsa, tuhoutui täysin.

 Alakerran esineistön kohdalta selvitetään toimenpiteitä Valamon konservaattorin, tekstiilisalan asiantuntijoiden ja kirkon tiedonhallinnan asiantuntijan kanssa.

Virastokerros on ollut käytössä maanantaista 19.6. alkaen.  Kerroksessa on tehty asianmukainen puhdistus.

 Alakerta on käyttökiellossa toistaiseksi. Seurakuntasaliin otetaan varauksia normaalisti.
———————————————————————–

Päivitys 16.6.2023 klo 10:35 Kuopion seurakuntatalon toimintaa on rajoitettu tulipalon (30.5.) vuoksi. Alakerta ja takaovi on kokonaan poissa käytöstä. Yläkerran tilat (virasto, srk-sali) jatkavat toimintaansa normaalisti Ma 19.6. alkaen.

Päivitetty 9.6.2023 10:45

Seurakunnan pappilantalon kellaritiloissa syttyi tiistai-iltapäivällä 30.5. tulipalo josta aiheutui vesi- ja savuvahinkoja. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Tulipalon vuoksi kirkkoherranvirasto on savu- yms. haitoista johtuen suljettu toistaiseksi siihen saakka, että siellä on turvallista työskennellä. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse kuopio@ort.fi tai p. 0206 100 300. Kaikki varaukset (hautajaiset, kasteet yms.) voit sopia myös suoraan papin kanssa, https://ortkuopio.fi/seurakuntamme/henkilokunta/

Seurakuntatalon alakerran tilat (alasali, kirjasto yms.) ovat poissa käytöstä toistaiseksi.
Yläkerran tiloihin (seurakuntasali yms.) ei toistaiseksi oteta uusia varauksia. Jo sovitut varaukset voidaan pitää.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
kirkkoherra Timo Honkaselkä
timo.honkaselka@ort.fi
p. 0500 574 443