Leirit

Kristinoppileirit

Kristinoppileiri eli kripa on 14-15 vuotiaille nuorille ortodokseille tarkoitettu leiri. Kripa on ikimuistoinen viikko, ja sieltä saa mahtavia kokemuksia ja paljon uusia ystäviä! Leirillä koet kuinka ortodoksisuus elää luontevasti mukana leiriarjessa muun touhun mukana.

Sanotaan, että kripa on paikka minne kukaan ei halua mennä, mutta mistä kukaan ei halua lähteä pois.

Vuoden 2024 kristinoppileirien ilmoittautuminen on alkanut! Järjestämme tänäkin vuonna kaksi leiriä Puroniemen leirikeskuksessa Rautalammilla:

  • 1. leiri on 28.6-5.7.2024. Leirin päätösliturgia toimitetaan Pyhän Nikolaoksen katedraalissa sunnuntaina 7.7.2024 klo10.
  • 2. leiri on 19.-26.7.2024. Leirin päätösliturgia toimitetaan Pyhän Nikolaoksen katedraalissa sunnuntaina 28.7.2024 klo10.

Jatkokripa eli jatkis

Jatkis järjestetään kripojen jälkeen syksyllä Puroniemessä! Jatkiksella pääsee tapaamaan kripakavereita. Leirillä ohjelma on rennompaa kuin kripalla. Ohjelmassa on ollut perinteisesti mm. iltanuotioita, saunomista, pelejä ja leikkejä!

Ilmoittautuminen vuoden 2024 jatkikselle alkaa syksyllä 2024!

Kaikkien leiri

Nimensä mukaisesti leiri on tarkoitettu kaikille: lapsille, aikuisille, ikäihmisille, erilaisille perheille, nuorille ja yksikseen eläville.

Kesäisen viikonlopun aikana on tarjolla mukavaa yhdessäoloa, ortodoksisuuden kokemista sekä erilaista tekemistä ja toimintaa.

Leiripäivät koostuvat yhdessäolosta, jumalanpalveluksista, ruokailuista, saunomisesta, uimisesta, leikeistä ja pelailuista. Lisäksi leirillä on eri-ikäisille suunniteltuja aktiviteetteja ja toimintaa.

Ilmoittautuminen alkaa keväällä 2024!