Kuorolaulua Kuopion ortodoksisen seurakunnan tapahtumassa

Kuorot

Seurakuntamme alueella toimii useita aikuisten ja lasten kuororyhmiä, joissa laulut ja laulun taso ovat erilaisia.

Kaikille löytyy itselle sopiva kuoro. Mukavia lauluhetkiä!

Näiden sivujen päivittämisestä vastaavat seurakunnan kanttorit.

Lisätietoja läntisen/eteläisen alueen sekä muista seurakunnan kuoroista voi kysyä:

Mihailan kuoro

Varajohtaja Anita Lintu-Routavaara.

Mihailan kuoro toimii jumalanpalveluskuorona Syvänniemen tsasounalla toimitettavissa jumalanpalveluksissa ja muissa toimituksissa.

Ohjelmistoon kuuluvat ortodoksisen kirkkomusiikin lisäksi myös karjalaiset, karjalankieliset ja kansanlaulut. Ja laulaminen on mukavaa!

Harjoituksia pidetään yhdessä Rautalammin seurakunnan Nikolaos-kuoron kanssa vuoroviikoin Syvänniemellä ja Suonenjoella. Hyviä ideoita ja uusia laulajia saa jokainen tuoda tullessaan. Uudet laulajat aina tervetulleita!

Aikataulu 2022

20.1.Harjoitus klo 16 Suonenjoki
21.1.Esiintyminen, (ekumeeninen rukousviikko), Hankasalmi

Petrun kuoro

Angelos-kuoro etsii uusia laulu- ja nuotinlukutaitoisia laulajia lyhyeksi käyneeseen riviinsä! Jos olet laulu- ja nuotinlukutaitoinen, uskallat ottaa vastuun omasta stemmastasi, tule mukaan! Harjoituksia on säännöllisen epäsäännöllisesti erikseen sovittuina aikoina.

Kuopion ortodoksinen katedraalikuoro

Kuopion ortodoksinen katedraalikuoro laulaa jumalanpalveluksissa ja erilaisissa toimituksissa Kuopion ja Karjalan hiippakunnan pääkirkossa, Pyhän Nikolaoksen katedraalissa, sekä esiintyy konserteissa. Kuoron harjoitukset ovat  2.9.2021 alkaen torstaisin klo 17-19 seurakuntasalissa (Snellmaninkatu 8 Kuopio). Laulajan ei tarvitse olla ortodoksi, nuottilukutaito ja sitoutuminen toimintaan ovat sen sijaan tärkeitä. Uusia laulajiaa otetaan mukaan, koelaulut järjestetään jokaiselle kiinnostuneelle.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Siilinjärven kuoro

Siilinjärven kuoro toimii pääasiassa jumalanpalveluskuorona Siilinjärvellä ja lähikunnissa, laulaen jumalanpalveluksissa, häissä ja hautajaisissa. Laulamme toki paljon muutakin mukavaa! Kuoroharjoitukset on Siilinjärven seurakuntasalilla, Harjamäentie 2.

Nikolaoskuoro

Kuopion Pyhän Nikolaoksen katedraalikuoro ry.

Kuoron harjoitukset katedraalissa

Ke 19.1.Harjoitus klo 18
Ke 26.1.Harjoitus klo 18
Ke 2.2.Harjoitus klo 18
Ke 9.2.Harjoitus klo 18
Ke 16.2.Harjoitus klo 18
Ke 23.2.Harjoitus klo 18
Ke 2.3.Radiointi, katumuskanoni