Pyhän Nikolaoksen katedraali

Seurakuntamestarin toimi avoinna Kuopiossa

Muut

Seurakuntamestarin toimi avoinna Kuopiossa

Kuopion ortodoksisessa seurakunnassa on avoinna seurakuntamestarin toimi. Toimessa noudatetaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta. Toimi kuuluu vaativuusryhmään II.

Seurakuntamestari toimii asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä seurakunnan kiinteistöissä. Tehtäviin kuuluvat seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen Kuopiossa, seurakunnan kiinteistöjen kunnossapitoon osallistuminen sekä esittelijänä toimiminen kiinteistölautakunnassa. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä. Tehtävän hoito edellyttää B-luokan ajokorttia.

Seurakuntamestari työskentelee yhteistyössä seurakuntalaisten ja seurakunnan työntekijöiden sekä pyhäkköjen isännöitsijöiden kanssa. Tehtävässä kohdataan ja palvellaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Haemme henkilöä, jolla on hyvä vuorovaikutustaidot ja joka on yhteistyökykyinen, palvelualtis ja oma-aloitteinen.

Tehtävään valituilla tulee olla kiinteistönhoidon tai muu soveltuva koulutus/tutkinto. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa kirjallisesti Kuopion ortodoksiseen seurakuntaan 17.5.2024 mennessä. Tehtävä otetaan vastaan 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Hakemus osoitetaan Kuopion ortodoksisen seurakunnan neuvostolle. Snellmaninkatu 8, 70100 KUOPIO tai kuopio@ort.fi

Lisätietoja antaa kirkkoherra Timo Honkaselkä, timo.honkaselka@ort.fi, puh. 0500 574 443.